• Storytelling
      Y2E2, Stanford School of Engineering
      Read More
      Read More
      Scope:
      Brand Strategy Storytelling Signage
      Y2E2, Stanford School of Engineering
      Storytelling
      Close
      Y2E2 is many things: a center for interdisciplinary study, a research facility, a sustainable building. But most significantly, it is a symbol of Stanford University’s commitment to interdependent systems – and the recognition that these systems are academic, ecological, technological, and social. ¶ The building is organized by four atria each oriented toward a specific area of inquiry – water, energy, earth sciences and the built environment. Additionally, each atria is color-coded to assist in orientation and wayfinding. ¶ We created a circular diagram illustrating how principal investigators, their projects and departments are connected to multiple disciplines, and outside institutions. This diagram is enlarged to a height of four stories, then superimposed onto satellite images of the sun, ocean, earth and a metropolis. The mural is color-coded, divided into four atria, and wrapped onto acoustic panels.
    • Signage
      Storytelling
      Y2E2, Stanford School of Engineering
      Read More
      Read More
      Scope:
      Brand Strategy Storytelling Signage
      Y2E2, Stanford School of Engineering
      Signage Storytelling
      Close
      Y2E2 is many things: a center for interdisciplinary study, a research facility, a sustainable building. But most significantly, it is a symbol of Stanford University’s commitment to interdependent systems – and the recognition that these systems are academic, ecological, technological, and social. ¶ The building is organized by four atria each oriented toward a specific area of inquiry – water, energy, earth sciences and the built environment. Additionally, each atria is color-coded to assist in orientation and wayfinding. ¶ We created a circular diagram illustrating how principal investigators, their projects and departments are connected to multiple disciplines, and outside institutions. This diagram is enlarged to a height of four stories, then superimposed onto satellite images of the sun, ocean, earth and a metropolis. The mural is color-coded, divided into four atria, and wrapped onto acoustic panels.
    • Signage
      Storytelling
      Y2E2, Stanford School of Engineering
      Read More
      Read More
      Scope:
      Brand Strategy Storytelling Signage
      Y2E2, Stanford School of Engineering
      Signage Storytelling
      Close
      Y2E2 is many things: a center for interdisciplinary study, a research facility, a sustainable building. But most significantly, it is a symbol of Stanford University’s commitment to interdependent systems – and the recognition that these systems are academic, ecological, technological, and social. ¶ The building is organized by four atria each oriented toward a specific area of inquiry – water, energy, earth sciences and the built environment. Additionally, each atria is color-coded to assist in orientation and wayfinding. ¶ We created a circular diagram illustrating how principal investigators, their projects and departments are connected to multiple disciplines, and outside institutions. This diagram is enlarged to a height of four stories, then superimposed onto satellite images of the sun, ocean, earth and a metropolis. The mural is color-coded, divided into four atria, and wrapped onto acoustic panels.
    • Signage
      Storytelling
      Y2E2, Stanford School of Engineering
      Read More
      Read More
      Scope:
      Brand Strategy Storytelling Signage
      Y2E2, Stanford School of Engineering
      Signage Storytelling
      Close
      Y2E2 is many things: a center for interdisciplinary study, a research facility, a sustainable building. But most significantly, it is a symbol of Stanford University’s commitment to interdependent systems – and the recognition that these systems are academic, ecological, technological, and social. ¶ The building is organized by four atria each oriented toward a specific area of inquiry – water, energy, earth sciences and the built environment. Additionally, each atria is color-coded to assist in orientation and wayfinding. ¶ We created a circular diagram illustrating how principal investigators, their projects and departments are connected to multiple disciplines, and outside institutions. This diagram is enlarged to a height of four stories, then superimposed onto satellite images of the sun, ocean, earth and a metropolis. The mural is color-coded, divided into four atria, and wrapped onto acoustic panels.
    • Signage
      Storytelling
      Y2E2, Stanford School of Engineering
      Read More
      Read More
      Scope:
      Brand Strategy Storytelling Signage
      Y2E2, Stanford School of Engineering
      Signage Storytelling
      Close
      Y2E2 is many things: a center for interdisciplinary study, a research facility, a sustainable building. But most significantly, it is a symbol of Stanford University’s commitment to interdependent systems – and the recognition that these systems are academic, ecological, technological, and social. ¶ The building is organized by four atria each oriented toward a specific area of inquiry – water, energy, earth sciences and the built environment. Additionally, each atria is color-coded to assist in orientation and wayfinding. ¶ We created a circular diagram illustrating how principal investigators, their projects and departments are connected to multiple disciplines, and outside institutions. This diagram is enlarged to a height of four stories, then superimposed onto satellite images of the sun, ocean, earth and a metropolis. The mural is color-coded, divided into four atria, and wrapped onto acoustic panels.
    • Signage
      Storytelling
      Y2E2, Stanford School of Engineering
      Read More
      Read More
      Scope:
      Brand Strategy Storytelling Signage
      Y2E2, Stanford School of Engineering
      Signage Storytelling
      Close
      Y2E2 is many things: a center for interdisciplinary study, a research facility, a sustainable building. But most significantly, it is a symbol of Stanford University’s commitment to interdependent systems – and the recognition that these systems are academic, ecological, technological, and social. ¶ The building is organized by four atria each oriented toward a specific area of inquiry – water, energy, earth sciences and the built environment. Additionally, each atria is color-coded to assist in orientation and wayfinding. ¶ We created a circular diagram illustrating how principal investigators, their projects and departments are connected to multiple disciplines, and outside institutions. This diagram is enlarged to a height of four stories, then superimposed onto satellite images of the sun, ocean, earth and a metropolis. The mural is color-coded, divided into four atria, and wrapped onto acoustic panels.